Բաղադրություն`
Կարտոֆիլ-3 հատ
Պահածոյացված ձուկ-200 գրամ
Պանիր-100 գրամ
Գազար-2 հատ
Ձու-3 հատ
Սոխ-1 գլուխ
Մայոնեզ
Պատրաստման եղանակ`
Կարտոֆիլը, գազարը և ձուն եփել և մաքրել:
Պանիրը քերիչով քերել: Սոխը մանր կտրատել և տաք ջուր լցնել 5-7 րոպե, իսկ հետո ջրից հանել և թողնել, որ սառի:
Ձևավորման համար նախատեսված ափսեի մեջ դնում ենք քերած կարտոֆիլը մայոնեզով խառնած:
Հետո լցնում եք կտրատած ձուկը:
Երրորդ շերտ` մանրացված ձվի սպիտակուցը մայոնեզով խառնած: Չորրորդ շերտ` գազարը մայոնեզով խառնած: Վերջին շերտը պանիրը մայոնեզով խառնած:
Զարդարում ենք քերած դեղնուցով և կանաչիով: Այնուհետև դնում սառնարան 2-3 ժամ: